ti-ke, pe 9 - 17

Operaattori Itella information Oy
Välittäjätunnus: 003710948874
TM9234pieniWorkpartner

Koneellista -tanssi- ja liiketyöpajojen ilmoittautuminen avattu!

Tekniikan museo järjestää loka-marraskuussa yhteistyössä Uuden tanssin keskus Zodiakin kanssa kolme yleisölle avointa tanssi- ja liiketyöpajaa, joissa tutkitaan tekniikan historiaa, mekaniikkaa ja koneen liikettä ihmiskehon avulla. Inspiraationa pajatyöskentelylle toimivat Tekniikan museon näyttelyesineet, jotka työpajan aikana herätetään henkiin tanssin keinoin.

Työpajassa muodostetaan yhdessä tanssimalla ja liikkumalla koneita, joihin kukin osallistuu omista lähtökohdistaan. Työpajojen painopiste on intuitiossa ja liikkeessä: Millainen on kävijän fyysinen suhde teknologiaan? Millaisen tarinan museoesineet kertovat ja kuinka se muunnetaan tanssin muotoon?

Koneellista-tanssityöpajat ovat osa Tekniikan museon Tekniikan maa-näyttelyhanketta ja sen kautta Suomi 100 -juhlavuoden ohjelmaa. Työpajat rahoittaa Taiteen edistämiskeskus. Pajat ohjaa tanssinopettaja ja tanssitaiteilija Anni Puuperä.

Työpajat soveltuvat yli 10-vuotialle ja niihin voi osallistua vaikka koko perhe. Tule yksin tai yhdessä lasten kanssa! Aiempaa tanssikokemusta ei tarvita. Kuhunkin työpajaan mahtuu 12 osallistujaa ja paja on osallistujille maksuton. Pajaan kannattaa varautua liikkumiseen soveltuvin vaattein. Ilmoittautumalla mukaan osallistujat sitoutuvat työpajan päätteeksi täyttämään palautelomakkeen. Palautetta käytetään palveluiden jatkokehittämiseen ja hankkeen viestintä- ja raportointitarkoituksiin.

Ilmoittautuminen työpajoihin tapahtuu seuraavista linkeistä:

Koneellista -tanssityöpaja 14.10. klo 15

Koneellista -tanssityöpaja 2.11. klo 17.30

Koneellista -tanssityöpaja 12.11. klo 13

Ilmoitamme mahdollisimman pian, mahduitko mukaan!

Mikäli joudut perumaan ilmoittautumisesi, tee se mahdollisimman nopeasti osoitteeseen marianna.karttunen(at)tekniikanmuseo.fi, jotta paikkaasi voidaan tarjota varasijalla olijalle.