ti-ke, pe 9 - 17

Y-tunnus 0252165-1
Operaattori Itella information Oy
Välittäjätunnus: 003710948874

Miten Suomesta tuli tekniikan maa – uutuuskirja nyt myynnissä!

miten Suomesta tuli tekniikan maa

Miten Suomesta tuli tekniikan maa – uutuuskirja nyt myynnissä!

Uutuuskirja suomalaisen tekniikan kehityksestä on nyt saatavilla Tekniikan museon museokaupasta ja Trafiikki-museoiden yhteisestä verkkokaupasta.

FT Tiina Männistö-Funkin toimittama teos syventää lokakuussa Tekniikan museossa auennen Tekniikan maa -näyttelyn teemoja esitellen sitä, miten tekniikka on muokannut suomalaisten elämää ja suomalaiset tekniikkaa. Alan asiantuntijoiden artikkeleista koostuva kirja tarjoaa näkökulmia tekniikan ja teollisuuden roolista itsenäisen Suomen historiassa.

Kirja on ensimmäisiä yleisesityksiä  suomalaisesta tekniikan ja teollisuuden historiasta. Tutuksi tulee niin hissien, moottorisahojen, tietokoneiden, ydinvoimaloiden, konepajojen, lentokoneiden kuin vesijohtojenkin suomalainen historia.

Kirjan hinta on 32€.

Tästä pääset tilaamaan kirjan Trafiikki-museoiden verkkokaupasta: