to klo 9.00 - 19.00
la, su klo 11.00 - 17.00

Tekniikan museo hakee määräaikaiseen tehtävään avoinnapidon ja yleisötyön ammattilaista

Palvelukoordinaattori, yleisötyö ja avoinnapito

Palvelukoordinaattorina vastaat museon avoinnapidosta, asiakaspalvelusta sekä yleisöpalvelujen myynnistä ja toteuttamisesta. Tehtäviin kuuluu työskentelyä lipunmyynnissä sekä palveluvarausten vastaanottamista, laskutusta ja museokauppaan liittyviä tehtäviä. Opastat ryhmiä ja ohjaat työpajoja ja kehität etenkin koululaispalveluiden myyntiä ja markkinointia. Työskentelet työparina toisen palvelukoordinaattorin ja tiiviisti yhdessä muun tiimin kanssa. Palvelukoordinaattorina huolehdit, että museon avoinnapito ja arki rullaavat.

Olet kiinnostunut teknologiakasvatuksesta ja innostut uusista tavoista, joilla yleisöt ja museosisällöt kohtaavat. Toivomme, että sinulla on korkeakoulututkinto ja muutaman vuoden työkokemus vastaavantyyppisistä asiakaspalvelun ja yleisötyön tehtävistä. Kokemus työstä koulujen kanssa on etu.

Tehtävässä tarvitaan joustavuutta, oma-aloitteista otetta, erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja kykyä heittäytyä. Kehität työtäsi ja siedät rutiineja ja stressiä. Englanti ja suomi ovat sinulle sujuvia työkieliä, ruotsinkielen taito on etu. Sinulla on ajantasaiset it-taidot, kokemusta kassatyöskentelystä ja osaat taulukkolaskennan ja taloushallinnon ohjelmien peruskäytön.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää yleisötyötä ja koululaispalveluita yhdessä innostuneen ja osaavan tiimin kanssa sekä mielenkiintoisen työympäristön eteenpäin katsovassa museossa.

Tehtävät alkavat 15.1.2019 tai sopimuksen mukaan. Työsopimus tehdään kestämään vuoden 2019 loppuun, viikkotyöaika keskimäärin 36,25 h.  Työaika on pääsääntöisesti tiistaista lauantaihin klo 9-17. Tehtävään kuuluu satunnaisesti työtä iltaisin, sunnuntaisin ja maanantaisin.

Tehtävässä noudatetaan yksityisten museoiden työehtosopimusta ja tehtävät sijoittuvat vaativuusluokkaan 2, jossa peruspalkka on 1 872,60 €/kk. Peruspalkan lisäksi maksetaan henkilökohtaista lisää. Tehtävässä noudatetaan 4 kk:n koeaikaa.

Lisätiedot avoinna olevista tehtävistä:

Elämys- ja oppimispäällikkö Johanna Vähäpesola, 050-369 9126.

Hakemukset ja CV sähköpostitse 27.11.2018 mennessä:

Elämys- ja oppimispäällikkö Johanna Vähäpesolalle, johanna.vahapesola@tekniikanmuseo.fi

Helsingin Vanhassakaupungissa sijaitseva Tekniikan museo on Suomen suurin tekniikan alan yleismuseo. Museo on Suomen teollisuuden ja tekniikan alan areena, joka tallentaa menneisyyttä, tulkitsee tätä päivää ja luotaa tulevaisuutta. Visiomme on olla ennakkoluuloton ja uudistava teknologiaperinnön tarinallistaja.