Itämeripäivä Tekniikan museolla

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Itämeripäivä Tekniikan museolla

27.8.2020 @ 09:00 - 19:00

Itämeripäivänä siivotaan yhdessä Kuninkaankartanonsaaren rantoja!

Tekniikan museo kutsuu kaikki museon ja Vanhankaupunginlahden ystävät siivoamaan museosaaren rantoja Itämeripäivän kunniaksi 27.8!

Roskienkeräyspihtejä saa lainaksi Kalastusinfon edustalta, josta löytyy sammiot niin lainattaville kuin palautettaville pihdeille. Löytämänsä roskat voi toimittaa saaren roskiksiin tai museon sisäänkäynnin edustalta löytyviin jätesäkkeihin.

Tekniikan museoon on Itämeripäivänä vapaa pääsy. Sisätilojen piirustuspisteessä voi raapustaa paperille kuvaterveiset Itämeren puolesta.

Museon edustalla vedetään roskankerääjille muutaman minuutin mittainen, Kuninkaankartanonsaaren vedenpuhdistushistoriaan johdattava Vedenpuhdistusjumppa klo 17 ja 18.

Itämeripäivä on John Nurmisen Säätiön käynnistämä jokavuotinen juhlapäivä meren kunniaksi. Päivän tavoitteena on innostaa ihmiset nauttimaan ainutlaatuisesta Itämerestä sekä tekemään konkreettisia tekoja sen hyväksi. Juhlinnan lisäksi Itämeripäivän tarkoituksena on lisätä tietoa meren monimuotoisesta luonnosta, kulttuurista ja historiasta.

 

 

Tiedot

Päivämäärä:
27.8.2020
Aika:
09:00 - 19:00
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, , ,

Tapahtumapaikka

Tekniikan Museo
Viikintie 1
Helsinki, Uusimaa 00560 Suomi
+ Google Map
Puhelin:
097288440
Skip to content