Kansainvälisen museopäivän livelähetys

Kansainvälisen museopäivän livelähetys

18.5.2021 @ 12:00 - 12:20

Oletko koskaan ajatellut, että jokapäiväinen ympäristömme on eräänlainen ulkoilmamuseo?

Historia on läsnä ympärillämme missä ikinä kuljemmekin. Ympäristöstä voi löytää merkkejä vaikkapa menneestä teollisuudesta, tekniikan muutoksesta ja eri aikakausista.

Tekniikan museo järjestää Kansainvälisen museopäivän kunniaksi tiistaina 18.5. klo 12 Vanhankaupunginlahden ympäristöön ja teollisuusperintöön keskittyvän, noin 20 minuutin mittaisen facebook-livelähetyksen. Miltä menneisyyden teollisuusmaisema meidän silmissämme näyttää ja mitä se ehkä voi kertoa nykypäivästä tai tulevaisuudesta?

Lämmitä lounas ja tule seuraamaan live-keskustelua! Voit halutessasi kommentoida keskustelua kommenttikentän kautta.

Kansainvälistä museopäivää vietetään vuosittain 18.5. ja sen tarkoitus on tehdä museoiden yhteiskunnallista merkitystä tunnetuksi sekä yleisön että päättäjien keskuudessa. Tänä vuonna päivän teemana on museoiden tulevaisuus.

Päivämäärä:
18.5.2021