Koesorvaamo-hankkeen päätöstapahtuma

• Tämä tapahtuma on mennyt.

Koesorvaamo-hankkeen päätöstapahtuma

9.9.2021 @ 14:00 - 16:00

Miltä näyttää Tekniikan museo kone- ja tuotantotekniikan tai LVI-alan opiskelijan silmin? Millaisia ajatuksia oma ala herättää ja miten sitä voidaan esitellä yleisölle museoympäristössä? Miten museota kehitetään aidosti yhdessä ja millainen Tekniikan museo voisi olla vuonna 2030?

Tekniikan museon Koesorvaamo-hanke järjesti keväällä 2021 etätyöpajoja, joihin kutsuimme mukaan erityisesti tekniikan alan ammattiopiskelijoita. Halusimme paitsi ideoida museon toimintaa yhdessä, myös kuulla opiskelijoiden arjesta sekä odotuksista työelämää kohtaan. Lisäksi järjestimme kaikille avoimia yleisötyöpajoja, joista saimme monipuolisesti näkemyksiä museon nykyisistä vahvuuksista sekä tulevaisuuden kehitystarpeista.

Nyt esittelemme hanketta ja työpajojen satoa kaikille avoimessa lopputapahtumassa.  Iltapäivän aikana puhutaan myös muista Tekniikan museon kumppanuus- ja yhteiskehittämiskuvioista – kenties voimme jakaa vinkkejä puolin ja toisin! Tarjoamme yleisölle tilaisuuden tähän myös matalan kynnyksen työpajassa koko tapahtuman ajan. Lopputapahtuma järjestetään etänä eli yleisö voi seurata stream-lähetystä Tekniikan museon YouTube-kanavalta https://www.youtube.com/watch?v=za3-mQjB0xE

Tapahtuma on maksuton, kaikille avoin eikä vaadi ilmoittautumista. Jos kuitenkin haluat muistutuksen tapahtumasta sähköpostiisi, ilmoittaudu etukäteen täältä  https://forms.gle/ueJZwZMLcPSCHpcf8

klo 14:00-14:10
Alkusanat