Liikkuvainen mobiilitekniikka -livelähetys

• Tämä tapahtuma on mennyt.

Liikkuvainen mobiilitekniikka -livelähetys

8.2.2022 @ 13:00 - 13:15

Vapaa

Tekniikan museo osallistuu Mediataitoviikkoon tiistaina 8.2. kahdella viestintäteemaisella Facebook-livelähetyksellä!

Noin 15 minuutin mittaiset livelähetykset on suunniteltu johdantoteemoiksi erityisesti alakoulun yläluokkien ja yläkoulujen opetukseen. Livelähetyksiä voi seurata Tekniikan museon Facebook-sivuilla. Lähetykset tallennetaan ja ne ovat katseltavissa myös myöhemmin.

Kohderyhmä:
Erityisesti alakoulun yläluokkien ja yläkoulujen oppilaat (n. 5.-9. luokat), mutta lähetys sopii myös aiheesta kiinnostuneille aikuisille

Tapahtumat eivät vaadi ennakkoilmoittautumista, vaan lähetykset ovat maksuttomia ja kaikkien vapaasti seurattavissa! Jos siis olet opettaja, opettajaopiskelija tai muuten vain aihepiiristä kiinnostunut, tule ihmeessä tsekkaamaan mitä annettavaa Tekniikan museolla ja museoilla ylipäänsä on opetuksen avustamiseen ja mediataitojen kasvattamiseen. Esimerkiksi ilmiöoppimiseen liittyen nämä johdannot toimivat erinomaisena lisänä.

Lähetyksen ajankohta ja teema:

Ti 8.2. n. klo 13 – 13:15 Mitä on mobiiliteknologia ja mitä eri merkityksiä siihen liittyy?

Toisessa lähetyksessä tutkimme, mitä kaikkea on liikkuvainen mobiiliteknologia (puhelimet, taskutietokoneet, kaikki mikä kulkee mukana) ja millaisia merkityksiä siihen liittyy. Mobiilitekniikka avaa väyliä uuden tyyppiseen kommunikaatioon ja sen kehityksellä on valtava merkitys muun muassa tiedonsiirrolle, työn liikkuvuudelle, paikantamiselle ja viihteen kuluttamiselle.

Tervetuloa mukaan!

Tekniikan Museo logoMediataitoviikon logo