SIIRRETTY Sähköiset sunnuntait: Sähköpörriäinen ja sähkömoottori

• Tämä tapahtuma on mennyt.

SIIRRETTY Sähköiset sunnuntait: Sähköpörriäinen ja sähkömoottori

16.1.2022 @ 12:00 - 16:00

Huom! Tämä pajakerta on siirretty helmi-maaliskuulle (ks. erillinen kalenterimerkintä) koronarajoitusten vuoksi. Tervetuloa työpajailemaan rajoitusten taas hellittäessä! Työpajat jatkuvat näillä näkymin siis 13.3.2022 asti.

Tule mukaan selvittämään sähkön salaisuudet!

Tekniikan museo järjestää kaudella 15.8.2021-13.3.2022 joka sunnuntai klo 12-16 lapsiperheille suunnatun, nelituntisen Sähköinen sunnuntai -non-stop -työpajan.

Sähköinen sunnuntai -pajoissa tutustutaan sähköön, sähkön käyttöön ja sähkön historiaan tutkimisen ja askartelemisen kautta. Jokaisessa pajassa on esillä päivän teemaan liittyvä kokeilupiste sekä välineet ja ohjeet oman askartelun tekemiseen. Työpajaohjaaja neuvoo askartelevia perheitä tarpeen mukaan. Työpajan sisältö vaihtuu kuukausittain.

Tammi-maaliskuussa tutustutaan sähkömoottorin toimintaan ja askarrellaan sähköpörriäisiä.

Vaativuustasoltaan tammi-maaliskuun sisällöt soveltuvat hieman isommille lapsille (9-12 v.). Työpaja sisältyy pääsylipun hintaan (alle 7 v. 0€, 7-17 v. 6€). Ennakkoilmoittautumista ei tarvita! Voit tulla työpajaan milloin vain annetun aikaikkunan sisällä.

Sähköiset sunnuntait toteutetaan yhteistyössä Sähköturvallisuuden ja energiatehokkuuden edistämiskeskus STEK ry:n kanssa.

Tekniikan Museo logo

Päivämäärä: