Taiteiden yönä tanssitaiteilija Amina Tekniikan museon ympäristössä!

• Tämä tapahtuma on mennyt.

Taiteiden yönä tanssitaiteilija Amina Tekniikan museon ympäristössä!

18.8.2022 @ 18:00

Vapaa
Tanssitaiteilija Amina seisoo kalliolla aurinkoisessa säässä ja asussa yllään raikkaan keltaista ja kirkkaan sinistä liehuntaa.
Taiteiden yönä to 18.8. klo 18 tanssitaiteilija Amina tuo soolotanssiteoksensa Tekniikan museon ympäristöön!

Esityspaikka on sään mukaisesti joko museon ulko- tai sisätiloissa ja esitystä pääsee katsomaan ilman pääsymaksua. Esityksen kesto on 18 minuuttia.

Teos on Vanhankaupunginkosken luonnonäänistä inspiroituva paikkasidonnainen tanssiteos. Säävarauksella teos siirtyy Tekniikan museon Suodatinhallin alakertaan.

Amina (=Leena Kallio): tanssi, laulu, puheilmaisu

Amina on pitkän linjan tanssitaiteilija ja solistitanssija sekä pidetty tanssinopettaja. Joskus Aminan esityksiin syntyy myös runoutta, laulua ja teatteria yleisön ja/tai paikan ja hetken innoittamana.

Taiteiden yö ja Tekniikan museo innoittavat jo etukäteen avaamaan yleisölle tanssi- ja soittotekniikan käytänteitä sekä numeron kahdeksan
merkitystä niissä.

Taiteiden yönä Vanhankaupungin alueella esitetään kaksi tanssiteosta:

Klo 18 Katariina Saksilaisen puistossa (Viikintie 3), 18 min, Amina
Klo 19 Kuninkaankartanonsaaren rantapuisto Tekniikan museon päärakennuksen (Viikintie 1D) vieressä, 20-45 min, Amina & Mikko

Molemmat esitykset siirretään Tekniikan museon sisätiloihin (klo 18 Suodatinhallin alakerta, klo 19 päärakennuksen Tapahtuma-aukio), jos sää on otollisempi siellä. Tule paikalle inspiroitumaan taiteen ja tekniikan luonnollisesta liitosta!

Esityspaikalle löydät varmasti, kun tulet varmistamaan paikan Tekniikan museon päärakennuksen infosta (Viikintie 1D) hieman ennen esityksen alkua.

Esteettömyys:
Ulkoilmaesityksiin on esteetön pääsy pyörätuolilla. Säävarauksella esitykset siirtyvät sisätiloihin, jotka eivät kaikilta osin ole esteettömiä.

Kiitämme tuesta ja yhteistyöstä Helsingin kaupunkia ja Tekniikan museota.

Tekniikan museon logo