Teollisuutta ja työläisiä Vanhankaupunginlahdella -kävelykierros

Teollisuutta ja työläisiä Vanhankaupunginlahdella -kävelykierros

19.6.2021 @ 12:00 - 13:30

Tekniikan museo järjestää kesäkuussa torstaisin ja lauantaisin opastettuja kävelykierroksia Vanhankaupunginlahden maisemissa. Kierrokset järjestetään 3.6., 5.6., 10.6., 12.6., 17.6. ja 19.6. Torstai-iltojen kierrokset alkavat klo 17 ja lauantaisin kävelylle lähdetään puolilta päivin.

Ketä Vanhankaupunginlahden rannalla asui?
Miten alueen työläiset elivät, viettivät kesää tai hankkivat lisätuloja?
Keitä olivat “kiiltävien kanisterian kalastajat”?

Kierroksella kuullaan 1900-luvun taitteen elämästä Vanhankaupunginlahden rannoilla ja saarilla, alueen teollisuuden rakentumisesta ja asukkaiden saaristolaiselinkeinoista.

Kävelykierrokselle lähdetään Tekniikan museon infosta ja se päättyy Arabian tehtaan luo. Kierros ei ole esteetön ja se vaatii säänmukaiset varusteet. Varauduthan myös kasvomaskilla. Kierroksen kesto on noin 1,5 tuntia. Emme suosittele kierrosta pienille lapsille.

Kierroslipun hinta on 15€. Lippuja kierrokselle voi ostaa Trafiikki-museoiden verkkokauppasta ja Tekniikan museon lipunmyynnistä.

Verkkokaupasta (tai vaihtoehtoisesti verkkopankista) voit tulostaa tai tallentaa mobiililaiteellesi kuitin, joka toimii lippuna.

Yhdelle kierrokselle mahtuu korkeintaan 15 osallistujaa, eli varaa paikkasi ajoissa!

Kävelykierroslippu sisältää sisäänpääsyn Tekniikan museoon.

Päivämäärä:
19.6.2021