Teollisuutta ja työläisiä Vanhankaupunginlahdella -kävelykierros

Teollisuutta ja työläisiä Vanhankaupunginlahdella -kävelykierros

17.4.2021 @ 12:00 - 13:30

|Toistuva Tapahtuma (Katso kaikki)

An event every week that begins at 12:00 on torstai, repeating until 13.5.2021

An event every week that begins at 12:00 on lauantai, repeating until 15.5.2021

Tekniikan museo järjestää huhti-toukokuussa 8.4. – 15.5. torstaisin ja lauantaisin opastettuja kävelykierroksia Vanhankaupunginlahden maisemissa.  Torstai-iltojen kierrokset alkavat klo 17 ja lauantaisin kävelylle lähdetään puolilta päivin.  Vappupäivänä la 1.5. kävelyä ei järjestetä.

Ketä Vanhankaupunginlahden rannalla asui?
Miten alueen työläiset elivät, viettivät kesää tai hankkivat lisätuloja?
Keitä olivat “kiiltävien kanisterian kalastajat”?

Kierroksella kuullaan 1900-luvun taitteen elämästä Vanhankaupunginlahden rannoilla ja saarilla, alueen teollisuuden rakentumisesta ja asukkaiden saaristolaiselinkeinoista.

Kävelykierrokselle lähdetään Tekniikan museon infosta ja se päättyy Arabian tehtaan luo. Kierros ei ole esteetön ja se vaatii säänmukaiset varusteet. Kesto on noin 1,5 tuntia. Emme suosittele kierrosta pienille lapsille.

Kierroslipun hinta on 15€. Liput tulevat maaliskuun loppupuolella saataville Trafiikki-museoiden verkkokauppaan ja Tekniikan museon lipunmyyntiin.

Verkkokaupasta (tai vaihtoehtoisesti verkkopankista) voit tulostaa tai tallentaa mobiililaiteellesi kuitin, joka toimii lippuna.

Yhdelle kierrokselle mahtuu korkeintaan 15 osallistujaa, eli varaa paikkasi ajoissa!

Kävelykierroslippu sisältää sisäänpääsyn Tekniikan museoon.

Päivämäärä:
17.4.2021