Vanhankaupungin kävelykierros

Vanhankaupungin kävelykierros

21.8.2021 @ 12:00 - 13:30

|Toistuva Tapahtuma (Katso kaikki)

An event every week that begins at 12:00 on lauantai, repeating until 28.8.2021

Kustaa Aadolfin muistomerkki, kivipaasi kallion päällä, taustalla puita.

Tekniikan museo järjestää elokuussa neljänä peräkkäisenä lauantaina klo 12.00 opastettuja kävelykierroksia Helsingin Vanhassakaupungissa. Kierrokset pidetään 7.8, 14.8, 21.8. ja 28.8.

Miten Helsingin kaupungin tarina alkoi? Keitä Vanhassakaupungissa asui ja mitä siellä tehtiin? Miltä näytti 1500-luvun Helsinki?

Kierroksella kuullaan muun muassa Helsingin kuninkaankartanosta ja alueen teollisesta toiminnasta ja elinkeinoista, kiivetään Kellomäelle, sekä tutustutaan raatihuoneen, kirkon ja hautausmaan paikkoihin.

Vanhankaupungin kävelykierrokselle lähdetään Tekniikan museon infosta ja kävelykierros päättyy Kustaa Vaasan puistoon. Kierros ei ole esteetön ja vaatii säänmukaiset varusteet. Kierroksen kesto on noin 1,5 tuntia. Emme suosittele kierrosta pienille lapsille.

Kierroksen hinta on 13€. Lippuja voi ostaa heinäkuun puolivälistä alkaen Trafiikki-museoiden verkkokaupasta tai museon lipunmyynnistä. Yhdelle kierrokselle mahtuu korkeintaan 15 osallistujaa. Verkkokaupasta voit ladata laitteellesi kuitin, joka toimii lippuna.

Kävelykierroslippu sisältää sisäänpääsyn Tekniikan museoon.

Päivämäärä:
21.8.2021