PERUTTU Vanhankaupungin kävelykierros Maailman vesipäivänä

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

PERUTTU Vanhankaupungin kävelykierros Maailman vesipäivänä

22.3.2020 @ 15:00 - 16:00

Helsingin perustamispaikan muistomerkki, nelikulmainen harmaa kivi jossa kohokuvioitu kartta.

Opastus on peruttu COVID-19 koronavirustilanteen vuoksi. Lisätietoa Tekniikan museon varautumisesta täältä

Maailman vesipäivän kunniaksi Tekniikan museo järjestää sunnuntaina 22.3. museon sisäänpääsymaksuun sisältyvän Vanhankaupungin kävelykierroksen.

Kierroksella näemme mm. entisiä vedenpuhdistuslaitoksen rakennuksia, käymme vanhan raatihuoneen paikalla, kiipeämme Kellomäelle ja tutustumme Helsingin ensimmäisen kirkon ja hautausmaan paikkoihin. Tutustumme matkan varrella muistomerkkeihin ja historian tapahtumiin muistomerkkien takana.

Vanhankaupungin kävelykierrokselle lähdetään Tekniikan museon infosta ja kierros päättyy Kustaa Vaasan puistoon. Kierros ei ole esteetön ja vaatii säänmukaiset varusteet.  Paikkoja tunnin mittaisella kierroksella on rajoitetusti: mukaan mahtuvat ensimmäiset 20 infoon ilmoittautunutta. Emme suosittele kierrosta lapsille.

Maailman vesipäivän tarkoitus on muistuttaa puhtaan veden merkityksestä ja tuoda esille veden laatuun ja saatavuuteen liittyviä kysymyksiä. Maailman vesipäivää vietetään maailmanlaajuisesti 22.3. Tekniikan museo sijaitsee Helsingin kaupungin vesilaitoksen entisissä tiloissa, jotka kaupunki saneerasi museotiloiksi 1970-luvulla.

Tiedot

Päivämäärä:
22.3.2020
Aika:
15:00 - 16:00
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
, , , ,

Tapahtumapaikka

Tekniikan Museo
Viikintie 1
Helsinki, Uusimaa 00560 Suomi
+ Google Map
Puhelin:
097288440
Skip to content