Yleisöopastus perusnäyttelyihin

• Tämä tapahtuma on mennyt.

Yleisöopastus perusnäyttelyihin

30.4.2022 @ 13:00 - 13:45

|Toistuva Tapahtuma (Katso kaikki)

An event every week that begins at 13:00 on lauantai, repeating until 28.5.2022

A robot in a yellow hard hat waves cheerfully. A yellow logo saying Tekniikan museo superimposed on the background. Turvakypäräinen robotti vilkuttaa iloisesti. Tekniikan museon keltainen logo taustan päällä.

– La klo 13-13:45
– Tekniikan museon perusnäyttelyt
– Sisältyy pääsylipun hintaan! 0-12€ tai Museokortti
– Lähtö pyöreän päärakennuksen (D-halli) infosta
– Kohderyhmä nuoret ja aikuiset, mutta tarpeen mukaan sovelletaan ryhmän mukaan

Mistä viemäriputki on tehty? Osaatko lausua ”elektroftalmoskooppi” paremmin kuin opas? Mitä vaaroja kaivostyössä on? Miten puhelinkeskukset ja haudankaivuu liittyvät toisiinsa? Keitä ovat Esko, Tige ja pitkäsäärinen Mary-Ann ja miten ihmeessä he liittyvät tekniikan historiaan?

Tule löytämään vastaukset (mahdollisesti) myös näihin kysymyksiin Tekniikan museon yleisöopastukselle! Joka lauantai (lomapäivät pois laskien) Tekniikan museon timanttisen ammattitaitoiset oppaat johdattavat kävijät klo 13-13:45 omien lempiesineidensä ja -tarinoidensa ääreen perusnäyttelyissämme.

Tekniikan historiassa on mieletön määrä kaistapäisiä keksijöitä, teräviä oivalluksia ja hatutuksesta kummunneita innovaatioita – tule kuulemaan niistä jokaisen oppaan yksilöllinen läpileikkaus!

Oletko jo käynyt meillä? Tule silti opastukselle – saat syventävämmän museokokemuksen ja saatatpa oppia jotain myös itse oppaista heidän valintojensa perusteella. Kannattaa siis kerätä koko sarja ja testata jokaisen tähtioppaan oma versio!

Tervetuloa Tekniikan museoon!

Tekniikan Museo logo