Hae STEK ry:n kummiluokaksi Tekniikan museoon!

A robot in a yellow hard hat waves cheerfully. A yellow logo saying Tekniikan museo superimposed on the background. Turvakypäräinen robotti vilkuttaa iloisesti. Tekniikan museon keltainen logo taustan päällä.

Hae STEK ry:n kummiluokaksi Tekniikan museoon!

Sähkötekniikan ja energiatehokkuuden edistämiskeskus STEK ry tarjoaa Uudenmaan esi- ja alkuopetusryhmille mahdollisuuden päästä keväällä 2022 Tekniikan museoon tutkimaan sähköä, sen käyttöä ja historiaa. Nyt voimme tarjota nopeille 3 lisäpaikkaa kummiohjelmaan.

Mihin sähköä tarvitaan ja mikä kaikki sillä toimii? Millaista elämä olisi ilman sähköä?

Näihin kysymyksiin etsitään ratkaisuja toiminnallisella Sähähtävää sähköä -opastuksella Kummituksen keksintökoje -näyttelyssä.

Kummiohjelmaan valitaan 3 esi- tai alkuopetusryhmää lisää Uudeltamaalta. Kummipakettiin sisältyy pääsy Tekniikan museoon, toiminnallinen opastus sekä tilausajokuljetukset museolle yhdelle ryhmälle kerrallaan (maksimissaan 30 henkilöä opettajat ja valvojat mukaan lukien).

Vierailut toteutetaan 28.3.–30.4.2022 välisenä aikana.

Kunnat, joiden alueella toimitaan: Espoo, Helsinki, Hyvinkää, Järvenpää, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Lohja, Mäntsälä, Nurmijärvi, Porvoo, Riihimäki, Sipoo, Tuusula, Vantaa, Vihti.

Hae kummiluokaksi tästä.

Haku on avoinna sunnuntaihin 13.3. klo 16 saakka. Valituille luokille ilmoitetaan valinnasta ja lähetetään varausohjeet sähköpostitse viikon 12 alussa.

Tervetuloa oppimaan STEK ry:n ja Tekniikan museon kanssa!

Tekniikan Museo logo