Haemme määräaikaista projektitutkijaa 16.3.-30.6.2020

Kuninkaankartanonsaari keväällä

Haemme määräaikaista projektitutkijaa 16.3.-30.6.2020

Tekniikan museo on valtakunnallinen tekniikan alan vastuumuseo, joka sijaitsee Helsingin Vanhassakaupungissa. Museo on Suomen teollisuuden ja tekniikan alan menneisyyden tallentaja sekä nykyhetken tulkitsija, joka luotaa katseensa tulevaisuuteen. Museon kokoelmat muodostavat kertomuksen Suomen tiestä agraariyhteiskunnasta globaaliksi teknologia-alan toimijaksi. Vuonna 2019 museossa kävi noin 42 000 vierailijaa.

Määräaikaisena projektitutkijana työskentelet kokoelmatehtävissä, joihin kuuluu viestintäalan yrityskokoelman inventointi arvoluokittaminen, ja kokoelmasiirtojen järjestäminen tiiviissä yhteistyössä yrityksen asiantuntijoiden kanssa. Tehtäväsi kuuluu Tekniikan museon kokoelmatiimin toimintakenttään, mutta työntekopaikka on pääsääntöisesti yrityksen tiloissa Helsingissä.

Toivomme, että sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto ja olet jo hankkinut kokemusta ja osaamista museoalan kokoelmatyöstä. Tekniikan tai viestintäalan kokoelmien tuntemus on hyödyksi. Arvostamme myös museoalan harrastajien, vapaaehtoisten tai muiden yhteisöjen parissa hankkimaasi kokoelma-alan työkokemusta. Tehtävä edellyttää järjestelmällisyyttä, projektiosaamista, itsenäistä työotetta sekä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Suomen kielen taitosi on hyvä. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme innostavan työyhteisön ja monipuolisen työtehtävän Tekniikan museon yritysyhteistyöprojektissa. Työyhteisömme arvot ovat vuorovaikutus, yhdenvertaisuus ja rohkeus.

Tekniikan museo noudattaa Palvelualojen työnantajat PALTA ry:n ja Akavan Erityisalat AE ry:n välistä työehtosopimusta. Projektitutkijan tehtävä sijoittuu vaativuusluokkaan 2. Tehtäväkohtainen peruspalkka on 1 893,20 €. Henkilökohtainen palkanlisä maksetaan osaamisen ja kokemuksen mukaisesti. Projektitutkijan työ alkaa 16.3.2020 ja päättyy 30.6.2020. Määräaikaisuuden perusteena on projektityö. Työsuhdetta voidaan jatkaa Tekniikan museon muissa projekteissa.

Haku on avoinna 12.2.2020 klo 17 saakka. Haastattelut järjestetään Tekniikan museossa helmikuussa viikolla 8.

Hakemukset osoitetaan sähköpostilla kokoelmapäällikkö Kirsi Ojalalle, kirsi.ojala@tekniikanmuseo.fi

Lisätietoja myös puhelimitse: 050 520 8755Skip to content