Haemme museomestaria vakituiseen tehtävään!

Haemme museomestaria vakituiseen tehtävään!

Museomestarina työskentelet teknisenä työntekijänä Tekniikan museon kokoelma-, näyttely- ja yleisötyön tehtävissä. Työ sisältää myös museon ICT-tekniikkaan ja kiinteistönhuoltoon liittyviä tehtäviä.

Toivomme, että sinulla on museomestarin ammattitutkinto tai muu soveltuva teknisen alan tutkinto tai museotyössä hankittu ammattitaito. Suomen kielen taitosi on hyvä ja puhut myös englantia. Muu kielitaito on eduksi. Sinulla on B-ajokortti.

Arvostamme monipuolista työkokemusta kokoelma- ja näyttelyteknisistä tehtävistä, hyviä ICT-taitoja sekä AV-tekniikan hallintaa, kiinteistöteknistä perusosaamista sekä kiinnostusta tekniikan historiaan. Suhtaudut joustavasti vaihteleviin tehtäviin, osaat omatoimisesti järjestellä työsi ja olet aktiivinen työyhteisön jäsen. Olet valmis oppimaan uutta ja osaat soveltaa oppimaasi työtavoissa- ja menetelmissä. Haluat kehittyä työssäsi ja kehittää työtehtävääsi, mutta et kaihda rutiinitehtäviä.

Tarjoamme innostavan työyhteisön ja monipuolisen työtehtävän. Työyhteisömme arvot ovat vuorovaikutus, yhdenvertaisuus ja rohkeus. Työpisteesi on Tekniikan museossa Helsingissä osoitteessa Viikintie 1. Museon varastot sijaitsevat Karkkilassa ja Jyväskylässä.

Tekniikan museo noudattaa Palvelualojen työnantajat PALTA ry:n ja Akavan Erityisalat AE ry:n välistä työehtosopimusta. Museomestarin tehtävä sijoittuu vaativuusluokkaan 2. Tehtäväkohtainen peruspalkka on 1 893,20 €. Henkilökohtaista lisää maksetaan 25 – 40 % osaamisesta ja kokemuksesta riippuen. Aloitus tehtävässä sopimuksen mukaan tai viimeistään 15.4.2020. Tehtävä on vakituinen ja siinä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Tekniikan museo on valtakunnallinen tekniikan alan vastuumuseo, joka sijaitsee Helsingin Vanhassakaupungissa. Museo on Suomen teollisuuden ja tekniikan alan menneisyyden tallentaja sekä nykyhetken tulkitsija, joka luotaa katseensa tulevaisuuteen. Museon kokoelmat muodostavat kertomuksen Suomen tiestä agraariyhteiskunnasta globaaliksi teknologia-alan toimijaksi. Vuonna 2019 museossa kävi noin 42 000 vierailijaa.

 

Haku on avoinna 24.1.2020 klo 17 saakka. Haastattelut järjestetään helmikuussa viikoilla 6 ja 7 Tekniikan museossa.

Hakemukset osoitetaan sähköpostilla kokoelmapäällikkö Kirsi Ojalalle, kirsi.ojala@tekniikanmuseo.fi.
Lisätietoja myös puhelimitse: 050 520 8755Skip to content