Juniorit Tekniikan museoon omalla kortilla!

Turkoosinsininen tausta, jolla mustia hammasrattaita, valkoraidallisia palloja, Tekniikan museon logo ja tekstiä: Käytkö usein täällä? Come here often? Kommer du hit ofta?

Juniorit Tekniikan museoon omalla kortilla!

Käytkö usein meillä Tekniikan museossa? Oletko kaivannut Museokortin rinnalle lasten omaa korttia?

Meillä on myynnissä meidän oma Juniorikortti, jolla 7-17 -vuotias pääsee vuoden ympäri museovierailulle Tekniikan museoon korttia vilauttamalla. Kortin hinta on 20€ ja se on voimassa vuoden ostopäivästä. Kortti on saatavilla sekä Tekniikan museosta että verkosta, ja sillä saa myös 25% alennusta museon työpajoista ja synttäripaketeista.

Juniorikortti sopii loistavasti Museokortin rinnalle toistuviin museokäynteihin!

Pelkäätkö, että kortti hukkuu tai jää kotiin? Ei hätää, voit napata kortin takaosasta kuvan puhelimellasi, se käy kortin korvikkeena! Kuudella korttimerkinnällä saat kummitukselta kiitokseksi yllätyksen.

Tekniikan museon kummitus toivottaa kaikki lapset tervetulleeksi kummitusta tervehtimään!

Tekniikan museon iloinen kummitus ja hammasrattaita Juniorikortin kannessa. Teksti: Juniorikortti. Tekniikan museo. Tekniikan museon logo.           Tekniikan Museo logo