Aukioloajat:
to 9.00 - 19.00
la-su 11.00 - 17.00

Kummituksen keksintökoje -näyttely avautuu jälleen 18.8.

Lapsi tutkii esineitä Kummituksen keksintökoje -näyttelyssä.

Kummituksen keksintökoje -näyttely avautuu jälleen 18.8.

Tekniikan museon yleisötoimintaa normalisoidaan vaiheittain koronarajoitustoimien jäljiltä.

Suosittu Kummituksen keksintökoje -lastennäyttely avautuu jälleen yleisölle tiistaina 18.8. Näyttely avautuu mukautettuna: kosketeltavia esineitä on toistaiseksi vähennetty ja muutamille kohteille on asetettu maksimihenkilömäärät. Näyttelyn työpajatila on normaalisti käytössä ja siellä ohjeistetaan lisäkäsidesin käyttöön ennen ja jälkeen askartelun.

Museon opastuspalvelut ovat myös jälleen varattavissa. Opastuksilla noudatetaan turvavälejä ja käytetään tarvittaessa äänenvahvistinta. Ryhmäkoko opastuksilla on rajattu 15 henkilöön tai yhteen koululuokkaan kerrallaan. Työpajapaveluita ei myydä syyskaudella.

Elo-syyskuussa järjestämme seitsemänä peräkkäisenä sunnuntaina klo 12.00 opastettuja kävelykierroksia Helsingin Vanhassakaupungissa. Ulkotiloissa tapahtuvalla kierroksella kuullaan muun muassa Helsingin kuninkaankartanosta ja alueen teollisesta toiminnasta sekä tutustutaan maastossa vanhan raatihuoneen, kirkon ja hautausmaan paikkoihin. Kierroslippuja voi ostaa Trafiikki-museoiden verkkokaupasta.

Museovieraiden käyttöön on näyttelyyn sijoitettu käsiendesinfiointiainetta ja museon päivittäistä siivousta on tehostettu. Vierailijoiden tulee noudattaa museossa turvavälejä.

Seuraamme epidemiatilanteen kehitystä ja valtioneuvoston ohjeita, ja tiedotamme muutoksista tarvittaessa.