Lahjoita

Lahjoita ja varmista tekniikan historian tulevaisuus!

 

Tukemalla suomalaisen tekniikan alan sekä teollisuuden historian ja nykyisyyden tallentamista, ja korkeatasoista teknologiakasvatusta olet mukana varmistamassa, että Suomi on tulevaisuudessakin tekniikan maa!

Lahjoitus kokoelmiin

Harkitsetko aineistolahjoitusta Tekniikan museoon?
Kartutamme kokoelmiamme erityisesti suomalaisiin keksintöihin, teollisuuteen ja teknologioihin liittyvillä esineillä ja valokuvilla (myös digikuvilla) ja muulla aineistolla aina sopimuksen mukaan. Erityisesti toivomme lahjoituksia aikakaudelta 1995 – 2020, mutta myös aikaisemmilta vuosikymmeniltä.

 

Kotitaloustekniikan- ja konttorikonekokoelmaamme emme enää kartuta.

 

Vinkkejä ja ohjeita lahjoitustarjouksiin (pdf)

 

Lisätietoja kokoelmalahjoituksiin liittyen:

Kokoelmapäällikkö
Kirsi Ojala
kirsi.ojala@tekniikanmuseo.fi
050 520 8755

Yritysyhteistyö

Yritysyhteistyö on tärkeä osa Tekniikan museon strategista toimintaa ja yrityskumppanit ovat näkyvä osa museon arkea näyttelyistä kokoelmatoimintaan. Yhteistyön kautta yritysten on mahdollista kehittää myönteistä julkisuuskuvaa, tutkia ja tallentaa omaa historiaansa, sekä tarjota omalle henkilökunnalleen ja sidosryhmilleen ainutkertaisia kokemuksia.

 

Yhdistämällä ennakkoluulottomasti yrityksien sisällöllinen asiantuntijuus ja museoiden yleisötyön osaaminen syntyy kokonaisuuksia, jotka kiinnostavat näyttelykävijöitä.

 

Teemme neuvontatyötä ja räätälöimme erikseen hinnoiteltavat hankkeet yrityksien ja yhteisöjen teknologiaperinnön tai teollisen kulttuuriperinnön tallentamiseksi ja säilyttämiseksi.

Skip to content