Tekniikan museo avautuu lauantaina 30.10. koko perheen ilmaispäivällä!

avaamme 30.10.

Tekniikan museo avautuu lauantaina 30.10. koko perheen ilmaispäivällä!

Tekniikan museo avataan uudelleen lauantaina 30.10. klo 11.00 koko perheen ilmaispäivällä! Luvassa on yhdessä tekemistä, jännittäviä seikkailuita museon kummituksen jäljillä, työpajoja, leikkejä ja hyvää mieltä. Julkistamme tarkemman ohjelman pian, joten pysy kuulolla.

Suositut Kuolemaa ja kummituksia -kävelykierrokset järjestetään lokakuussa, vaikka museo on muuten suljettu.

Laaja lämmitysremontti sulki Tekniikan museon yleisöltä syyskuussa. Vanhan ja oikukkaan lämmitysjärjestelmän vaihtaminen kaikkiin Kuninkaankartanonsaaren rakennuksiin on ollut suuri projekti, jonka tarkaa kestoa ei aluksi voitu tietää. Nyt remonti on hyvässä vauhdissa ja tiedämme sen valmistuvan lokakuun aikana.

Tekniikan museo toimii historiallisissa rakennuksissa Kuninkaankartanonsaarella, jotka rakennettiin Suomen ensimmäisen vedenpuhdistuslaitoksen käyttöön 1870-luvulta alkaen. Rakennukset on saneerattu museokäyttöön 1970- ja 1980-luvuilla. Rakennukset omistaa Helsingin kaupunki, joka myös vastaa käynnissä olevista huoltotöistä.