Aukioloajat 5.1.2021 alkaen:
to 11.00 - 19.00
la-su 11.00 - 17.00

Tekniikan museo hakee hallinto- ja talousassistenttia määräaikaiseen tehtävään

kuva näyttelytilasta, jossa etualalla oranssi postiauto.

Tekniikan museo hakee hallinto- ja talousassistenttia määräaikaiseen tehtävään

Keskeisten teollisuus- ja insinöörijärjestöjen sekä pääkaupunkiseudun kuntien ylläpitämä Tekniikan museo on valtakunnallinen vastuumuseo, jonka tehtävänä on suomalaisen teollisuuden, teknologian ja tekniikan alan kulttuuriperinnön tallentaminen, tutkiminen ja esitteleminen. Helsingin Vanhassakaupungissa sijaitseva Tekniikan museo on viimeisten kymmenen vuoden kuluessa kehittynyt voimakkaasti kävijäkohteena ja palveluiltaan. Museo tunnetaan suomalaisella museokentällä edistyksellisenä kehittäjänä ja aktiivisena vaikuttajana. Vuonna 2019 museossa kävi yli 42 000 vierailijaa.

Hallinto- ja talousassistenttina hoidat museon monipuolisia toimistotehtäviä ja olet mukana kehittämässä talouden ja hallinnon prosesseja. Toimit museonjohtajan oikeana kätenä.

Hallinto- ja talousassistentti on taloushallinnon ja palkanlaskennan yhteyshenkilö. Hoidat museon maksuliikenteen, avustat kirjanpidossa ja laadit talousraportit. Tehtäviisi kuuluvat myös yleishallinnolliset tehtävät kuten vuosilomiin, vakuutuksiin, työterveyshuoltoon sekä työsopimuksiin liittyvät tehtävät ja prosessit. Koordinoit museon työaikaseurantaa sekä henkilöstön hyvinvointiin liittyviä asioita.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa kaupallista tutkintoa tai kokemusta samankaltaisista hallinnon ja talouden tehtävistä. Excelin ja Wordin edistynyt osaaminen ovat edellytyksinä tehtävässä menestymiselle ja aikaisempi Procountor-ohjelman käyttökokemus katsotaan eduksi. Sinulla on hyvät yhteistyötaidot ja siedät rutiineja ja stressiä. Arvostamme innostumista uusista asioista, kehittävää työotetta ja kykyä joustaa tilanteen niin vaatiessa.

Tarjoamme sinulle vaihtelevan työtehtävän, mahdollisuuden kehittyä ja kehittää työtäsi sekä kannustavan ja innostuneen työyhteisön tuen.

Viikkotyöaika on 36,25h / vko. Tehtävät alkavat sopimuksen mukaan tai viimeistään 16.11.2020.Tehtävässä noudatetaan yksityisten museoiden työehtosopimusta ja tehtävät sijoittuvat vaativuusluokkaan 2. Tehtäväkohtainen peruspalkka on 1 789,97 €. Henkilökohtaista lisää maksetaan 25-45 % osaamisesta ja kokemuksesta riippuen. Työsopimus tehdään kestämään vuoden 2021 loppuun. Tehtävässä noudatetaan 4 kk:n koeaikaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa museonjohtaja Marjo Mikkola, 050 3755 687

Hakemukset sähköpostitse 23.9.2020 mennessä: marjo.mikkola (@) tekniikanmuseo.fi
Haastattelut järjestetään viikoilla 40 ja 41.

Löydät avoimen työpaikan myös Oikotieltä.