Aukioloajat 5.1.2021 alkaen:
to 11.00 - 19.00
la-su 11.00 - 17.00

Tekniikan museo hakee määräaikaiseen tehtävään asiakaspalvelun ja avoinnapidon ammattilaista

Palvelukoordinaattorina sinulle tärkeintä on varmistaa onnistunut asiakaskokemus museon kävijöille. Työssäsi huolehdit, että museon avoinnapito ja asiakaspalvelun arki rullaavat.

Vastaat museon avoinnapidosta, asiakaspalvelusta sekä yleisöpalvelujen myynnistä ja toteuttamisesta. Työssäsi opastat ryhmiä ja ohjaat työpajoja, työskentelet lipunmyynnissä, otat vastaan palveluvarauksia sekä hoidat museokauppaa. Huolehdit myös tilavuokratilanteiden sujumisesta sekä museotilojen valvonnasta. Koordinoit asiakaspalvelun varauskalenteria, suunnittelet työvuorot museon tuntityöntekijöille sekä huolehdit kävijäseurannasta ja -tilastoinnista. Toimit yhteistyössä yleisöpalveluita ja asiakaskokemusta kehittävän Elämys- ja oppimistiimin kanssa.

Toivomme, että sinulla on kokemusta asiakaspalvelusta ja kassatyöskentelystä. Kohtaat luontevasti erilaisia yleisöjä ja olet kiinnostunut tekniikan alasta. Englanti ja suomi ovat sinulle sujuvia työkieliä, ruotsinkielen taito katsotaan eduksi. Tehtävässä tarvitaan joustavuutta, oma-aloitteista otetta, erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja kykyä heittäytyä. Kehität työtäsi ja siedät niin rutiineja kuin kiirettä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä osana innostunutta ja osaavaa tiimiä sekä vaihtelevan ja kehittyvän työtehtävän mielenkiintoisessa työympäristössä.

Työaika on pääsääntöisesti maanantaista perjantaihin klo 9-17. Tehtävään kuuluu viikonlopputyötä keskimäärin 1 viikonloppu / kk, sekä satunnaista iltatyötä. Viikkotyöaika on 36,25h. Tehtävä alkaa 1.10.2020 tai sopimuksen mukaan. Haastattelut järjestetään viikolla 37.

Tehtävässä noudatetaan yksityisten museoiden työehtosopimusta ja tehtävät sijoittuvat vaativuusluokkaan 2. Tehtäväkohtainen peruspalkka on 1 917,81 €. Henkilökohtaista lisää maksetaan 20-35 % osaamisesta ja kokemuksesta riippuen. Työsopimus tehdään kestämään vuoden 2021 loppuun. Tehtävässä noudatetaan 4 kk:n koeaikaa.

Lisätiedot avoinna olevasta tehtävästä:

Elämys- ja oppimispäällikkö Johanna Vähäpesola, 050-369 9126.

Hakemukset sähköpostitse 30.8.2020 mennessä:

Elämys- ja oppimispäällikkö Johanna Vähäpesola  johanna.vahapesola(@)tekniikanmuseo.fi

Helsingin Vanhassakaupungissa sijaitseva Tekniikan museo on valtakunnallinen tekniikan alan vastuumuseo. Museo on Suomen teollisuuden ja tekniikan alan menneisyyden tallentaja sekä nykyhetken tulkitsija, joka luotaa katseensa tulevaisuuteen. Vuonna 2019 museossa kävi noin 42 000 vierailijaa.