Tekniikan museo hakee markkinoinnin ja asiakasymmärryksen ammattilaista

Haluatko kehittää ja toteuttaa kulttuuripalvelujen myyntiä ja markkinointia? Tekniikan museo etsii uuteen rooliin markkinointiin ja palveluiden myyntiin keskittynyttä tekijää. Vastaat varainhankinnan, myynnin ja markkinoinnin prosessien kehittämisestä ja toteuttamisesta yhteistyössä museon johtoryhmän ja koko henkilöstön kanssa. Tuotat tekstiä ja visuaalisia sisältöjä digikanavissa ja osallistut museon palvelukokemuksen ja asiakaslähtöisyyden kehittämiseen.

Tekniikan museon keskeisiä asiakasryhmiä ovat lapsiperheet, yritys- ja yhteisöasiakkaat sekä ammattilaisverkostot. Viestintää ja palveluiden markkinointia toteutetaan verkkosivujen (uudet tulossa), sosiaalisen median ja asiakaskontaktoinnin kautta.

Olemme kehittämässä uusia palveluita etenkin yrityksille suunnattuihin kokous- ja tilapalveluihin liittyen. Tavoitteenamme on kasvattaa museokävijöiden määrää huomattavasti, ja tässä palveluiden markkinointi on avainasemassa.

Tehtävä on monipuolinen ja sopii parhaiten myynnistä ja asiakaskohtaamisista nauttivalle, ratkaisukeskeiselle tekijälle, joka haluaa hyödyntää oman työnsä kehittämisessä analytiikkaa ja asiakaspalautetta. Tervetuloa mukaan Tekniikan museon muutosprosessiin!

Mitä odotamme

• Tiimityötaitoja, me kehitämme museon palveluita ja markkinointia yhdessä
  • Kiinnostusta sekä tuottaa ja toteuttaa markkinointia että kehittää organisaation markkinointiprosesseja ja -osaamista
  • Markkinoinnin, myynnin ja brändin rakentamisen osaamista
  • Sosiaalisen median, videotuotannon, verkkosivujen ylläpidon, analytiikan ja hakukoneoptimoinnin tuntemusta
  • Palveluhenkisyyttä ja kiinnostusta asiakasymmärryksen syventämiseen
  • Tarvittaessa joustavuutta auttaa muissa työtehtävissä
  • Kokemus kulttuuri- tai museoalalta, talousosaaminen sekä mahdolliset museoaineiden opinnot katsotaan eduksi. Tarjoamme tarvittaessa koulutusta museoalaan liittyen.

Mitä tarjoamme

• Toistaiseksi voimassa oleva työsuhde, koeaika 4 kk, viikkotyöaika 36,25 h, noudatamme yksityisten museoiden työehtosopimusta.
  • Palkkataso 2500-2900 e kokemuksesta ja osaamisesta riippuen
  • Joustavat etätyömahdollisuudet ja liukuva työaika
  • Mahdollisuuden valita omat työvälineet
  • Museoalan hauskimman kahvipöydän

Kysy lisää kumppanuuspäällikkö Saara Klemetiltä, saara.klemetti@tekniikanmuseo.fi tai 040 586 8617. Saara on parhaiten tavoitettavissa puhelimitse 17.12. klo 12-16 ja 4.1.2022 klo 9-12.

Lähetä hakemuksesi sähköpostitse saara.klemetti@tekniikanmuseo.fiVoit hakea paikkaa 15.1.2022 asti. Aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä ja pyrimme täyttämään paikan mahdollisimman pian.

Helsingin Vanhassakaupungissa sijaitseva Tekniikan museo on valtakunnallinen tekniikan alan vastuumuseo. Tekniikan museossa me tallennamme teknologiaperintöä yhteistyössä alan yritysten, asiakkaiden ja muiden kumppaneiden kanssa ja autamme ymmärtämään tekniikan kehitystä ja sen vaikutusta yhteiskuntaan. Tekniikan museossa käy vuosittain noin 30 000 kävijää. Ilo, yhdenvertaisuus ja asiantuntevuus ovat toimintaamme ohjaavia arvoja.