Aukioloajat:
to 9.00 - 19.00
la-su 11.00 - 17.00

Tekniikan museo hakee tuntityöntekijöitä yleisötyöhön ja avoinnapitoon

Työpajaohjaaja auttaa tyttöä tekemään kytkentöjä.

Tekniikan museo hakee tuntityöntekijöitä yleisötyöhön ja avoinnapitoon

Yleisötyöntekijänä vastaat yhdessä joko toisen yleisötyöntekijän tai palvelukoordinaattorin kanssa museon avoinnapidosta, asiakaspalvelusta sekä yleisöpalvelujen myynnistä ja toteuttamisesta.

Työssäsi opastat ryhmiä ja ohjaat työpajoja, työskentelet lipunmyynnissä, otat vastaan palveluvarauksia sekä hoidat museokauppaa. Yleisötyöntekijänä huolehdit myös tilavuokratilanteiden sujumisesta sekä museotilojen valvonnasta.

Yleisötyöntekijänä olet joustava, uskallat heittäytyä ja sinulla on erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Olet kiinnostunut teknologiakasvatuksesta ja haluat edistää osallisuutta kulttuuriin ja teknologiaperintöön. Kohtaat luontevasti erilaisia yleisöjä ja kokeilet mielelläsi uusia pedagogisia menetelmiä. Englanti ja suomi ovat sinulle sujuvia työkieliä, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden osallistua yleisötyön tekemiseen yhdessä innostuneen ja osaavan tiimin kanssa sekä mielenkiintoisen työympäristön kehittyvässä museossa.

Työvuorot ovat pääsääntöisesti  ilta- ja viikonlopputöitä museon talvikaudella syyskuusta toukokuulle ja kesäkaudella myös arkipäivien päivävuoroja.

Sopimus tehdään toistaiseksi voimassa olevaksi vaihtelevan työajan sopimukseksi. Monipuolisen tehtävän tuntipalkka on 12,90€. Tehtävässä noudatetaan yksityisten museoiden työehtosopimusta.

Lisätiedot avoinna olevasta tehtävästä:

Va. elämys- ja oppimispäällikkö Saara Klemetti, 040 586 8617.

Hakemukset ja CV sähköpostitse 15.3.2020 mennessä:

Va. elämys- ja oppimispäällikkö Saara Klemetti

saara.klemetti (@) tekniikanmuseo.fi

Haastattelut järjestetään viikoilla 13-14.

Helsingin Vanhassakaupungissa sijaitseva Tekniikan museo on alansa valtakunnallinen vastuumuseo. Se toimii Suomen teollisuuden ja tekniikan alan areena, joka tallentaa menneisyyttä, tulkitsee tätä päivää ja luotaa tulevaisuutta. Visiomme on olla ennakkoluuloton ja uudistava teknologiaperinnön tarinallistaja.