Aukioloajat:
to 9.00 - 19.00
la-su 11.00 - 17.00

Tekniikan museo hakee työntekijöitä museon avoinnapitoon ja yleisötyöhön

TYopajaohjaaja auttaa tyttöä tekemään kytkentöjä.

Tekniikan museo hakee työntekijöitä museon avoinnapitoon ja yleisötyöhön

Yleisötyöntekijänä vastaat yhdessä joko toisen yleisötyöntekijän tai palvelukoordinaattorin kanssa museon avoinnapidosta, asiakaspalvelusta sekä yleisöpalvelujen myynnistä ja toteuttamisesta.

Työvuoron aikana tehtäviisi kuuluu työskentelyä lipunmyynnissä sekä palveluvarausten vastaanottamista ja laskutustyötä. Työssäsi opastat ryhmiä ja ohjaat työpajoja. Yleisötyöntekijänä huolehdit myös tilavuokratilanteiden sujumisesta sekä museotilojen valvonnasta.

Tehtävässä tarvitaan joustavuutta, erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja kykyä heittäytyä. Englanti ja suomi ovat sinulle sujuvia työkieliä, ruotsin kielen taito on etu. Olet kiinnostunut teknologiakasvatuksesta ja haluat edistää osallisuutta kulttuuriin ja teknologiaperintöön. Kohtaat luontevasti erilaisia yleisöjä ja kokeilet mielelläsi uusia pedagogisia menetelmiä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden osallistua yleisötyön tekemiseen yhdessä innostuneen ja osaavan tiimin kanssa sekä mielenkiintoisen työympäristön kehittyvässä museossa.

Työvuorot ovat pääsääntöisesti museon talvikaudella ilta- ja viikonlopputyötä ja kesäkaudella myös arkipäivien päivävuoroja. Sopimus tehdään toistaiseksi voimassa olevaksi vaihtelevan työajan sopimukseksi. Tehtävässä noudatetaan yksityisten museoiden työehtosopimusta.

Lisätiedot avoinna olevasta tehtävästä:

Elämys- ja oppimispäällikkö Johanna Vähäpesola, 050-369 9126.

Hakemukset ja CV sähköpostitse 29.9.2019 mennessä:

Elämys- ja oppimispäällikkö Johanna Vähäpesolalle, johanna.vahapesola (@) tekniikanmuseo.fi

Haastattelut järjestetään viikolla 41.

Helsingin Vanhassakaupungissa sijaitseva Tekniikan museo on Suomen suurin tekniikan alan yleismuseo. Museo on Suomen teollisuuden ja tekniikan alan areena, joka tallentaa menneisyyttä, tulkitsee tätä päivää ja luotaa tulevaisuutta. Visiomme on olla ennakkoluuloton ja uudistava teknologiaperinnön tarinallistaja.