Tekniikan museo on suljettu toistaiseksi lämmitysremontista johtuen

jakoavaimia

Tekniikan museo on suljettu toistaiseksi lämmitysremontista johtuen

Tekniikan museo on suljettu yleisöltä toistaiseksi, koska tiloissa tehdään laajaa lämmitys- ja ilmastointiremonttia. Museon avautumispäivä ei ole vielä varmistunut, mutta remontin tulisi valmistua loppusyksystä. Avautumispäivästä tiedotetaan heti, kun se on mahdollista.

Tekniikan museo toimii historiallisissa rakennuksissa Kuninkaankartanonsaarella, jotka rakennettiin Suomen ensimmäisen vedenpuhdistuslaitoksen käyttöön 1870-luvulta alkaen. Rakennukset on saneerattu museokäyttöön 1970- ja 1980-luvuilla. Rakennukset omistaa Helsingin kaupunki, joka myös vastaa käynnissä olevista huoltotöistä.

Huoltotöistä johtuen myös museon kokoelmapalvelut ovat suljettu 15.9-29.10.2021.

Palveluvarauksiin liittyvissä kysymyksissä voi oll yhteydessä osoitteeseen lipunmyynti@tekniikanmuseo.fi.