Tekniikan museo pysyy suljettuna huhtikuun ajan, avaamme rajoitusten salliessa tiistaina 4.5.2021

Pääkaupunkiseudun koronatilanne jatkuu huolestuttavana ja viruksen leviämisen ehkäisemiseksi annettuja rajoituksia ja suosituksia on jatkettu suurilta osin huhtikuun loppuun asti. Tästä johtuen myös Tekniikan museo pysyy edelleen suljettuna yleisöltä. Tekniikan museo tullaan avaamaan jälleen tiistaina 4.5, mikäli rajoitukset ja suositukset sen mahdollistavat. Tiedotamme museon avautumisesta vielä lähempänä tarkemmin.

————–

Museon palveluvarauksiin liittyvissä kysymyksissä pyydämme ottamaan yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen lipunmyynti@tekniikanmuseo.fi.

Tags: