Tekniikan museon joulukausi käynnistyy marraskuun lopulla

Tekniikan museon joulukausi pitää jälleen sisällään monipuolista ohjelmaa koko perheelle.

Joulukausi käynnistyy marraskuun lopulla perinteisten jouluvalopajojen merkeissä. Suositut, vuotuiset jouluvalopajat järjestetään tänä vuonna jo kahdeksatta kertaa. Pajoissa tutustutaan virtapiirin toimintaan ja askarrellaan oma jouluvalo ledvaloista ja softismuovista. Pajat järjestetään pyöreän näyttelyhallin työpajatilassa la-su 25.-26.11. klo 12-15 sekä la-su 9.-10.12. klo 12-15. Non-stop -periaatteella toimivaan pajaan pääsee klo 14.30 saakka. Sorminäppäryyttä vaativa työskentely soveltuu yli kahdeksanvuotiaille eikä yläikärajaa ole! Työpajamaksu on 5€/tuotos.

Tekniikan museon joulukuusi kannetaan sisään perjantaina 1.12. ja sitä pääsee koristelemaan itsenäisessä non-stop kuusenkoristepajassa museon oleskelutilassa joulukuun ensimmäisestä viikonlopusta alkaen. Kuusen koristelun ohella voi osallistua myös sunnuntain 3.12. yleisöopastukselle, joka perehdyttää lokakuussa auenneeseen Tekniikan maa -näyttelyyn. Kuusi on esillä museon joulutaukoon saakka.

Pientä puuhaa joulunodotuksen kaipaavien kannattaa tänä vuonna pitää myös silmällä museon joulukalenteria. Tämän vuoden kalenteri tarjoilee ohjeita, leikkejä ja oivalluksia teknologiakasvatukseen ja teknologia-askarteluun liittyen. Joulukalenteri ilmestyy Tekniikan museon blogissa ja sen ensimmäinen luukku avautuu 30.11. Kalenteria pääsee blogin ohella seuraamaan myös museon some-kanavissa. 

Tekniikan museo on joulutauolla 23.12.-1.1. Loppiaisviikonloppuna olemme avoinna normaalien viikonloppuaikataulujen mukaisesti klo 11-17.

 Skip to content