Tekniikan museon yleisöpalvelut peruttu 31.1. asti

A robot in a yellow hard hat waves cheerfully. A yellow logo saying Tekniikan museo superimposed on the background. Turvakypäräinen robotti vilkuttaa iloisesti. Tekniikan museon keltainen logo taustan päällä.

Tekniikan museon yleisöpalvelut peruttu 31.1. asti

Tekniikan museon yleisöpalvelut on peruttu tämänhetkisten koronarajoitteiden mukaisesti 31.1.2022 asti. Museo on kuitenkin yleisölle avoinna omatoimisia käyntejä varten.

Tämä tarkoittaa sitä, että suositut lauantaiset yleisöopastukset ja lapsia ilahduttavat Sähköiset sunnuntait -työpajat ovat tauolla ja jatkuvat jälleen helmikuussa.

Sähköiset sunnuntait -pajojen pitämättömät kerrat on siirretty pajasunnuntaiden jatkoksi maaliskuulle, eli pajat jatkuvat näillä näkymin sunnuntaisin klo 12-16 aikavälillä 6.2.-13.3. Yleisöopastukset palaavat ohjelmaan jälleen la 5.2. klo 13-13:45 ja jatkuvat jokaisena aukiololauantaina koko kevään ajan.

Seuraa sillä aikaa nettisivujamme ja someamme Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä. Sieltä löydät tulevaa digisisältöä, infoa ja museotunnelmia, vaikka et pääsisikään paikan päälle. Pidetään yhteyttä tekniikan merkeissä ja sen avulla!

Tekniikan Museo logo