Tekniikan museon yleisötoimintaa normalisoidaan vaiheittain

Tekniikan museon yleisötoimintaa normalisoidaan vaiheittain kevään koronarajoitustoimien jäljiltä.

Ensimmäisenä yleisöpalveluna otimme heinäkuun alusta käyttöön päivittäiset Vettä ja elämää alustukset. Alustus on noin 20 minuutin mittainen versio Vettä ja elämää -yleisöopastuksesta ja  tapahtuu kokonaan ulkotiloissa. Osallistujamäärä on laskettu 15 henkilöön. Museon sisäänpääsymaksuun sisältyviä alustuksia järjestetään 9.8. saakka.

Elo-syyskuussa järjestämme seitsemänä peräkkäisenä sunnuntaina klo 12.00 opastettuja kävelykierroksia Helsingin Vanhassakaupungissa. Ulkotiloissa tapahtuvalla kierroksella kuullaan muun muassa Helsingin kuninkaankartanosta ja alueen teollisesta toiminnasta sekä tutustutaan maastossa vanhan raatihuoneen, kirkon ja hautausmaan paikkoihin. Kierrosliput tulevat myyntiin Trafiikki-museoiden verkkokauppaan elokuun alusta. Kierroksen henkilömäärä on rajattu 15 henkilöön.

Ryhmävarauksia kesäkaudelle otetaan heinäkuusta alkaen, henkilömäärä on rajattu 15 henkilöön / ryhmä. Työpajavarauksia otetaan vastaan vasta syyskuusta alkaen. Suuret yleisötilaisuudet on peruttu elokuun loppuun asti.

Seuraamme epidemiatilanteen kehitystä ja valtioneuvoston ohjeita, ja tiedotamme muutoksista tarvittaessa.