Aukioloajat 5.1.2021 alkaen:
to 11.00 - 19.00
la-su 11.00 - 17.00

Tervetuloa turvallisesti museoon – päivitimme ohjeistustamme

Toivotamme kaikki tervetulleiksi turvalliselle museokäynnille. Tämän varmistamiseksi päivitimme Covid19 -viruksen leviämiseen liittyviä ohjeistuksiamme.

Tekniikan museo edellyttää jatkossa asiakkailtaan pääkaupunkiseudun museoiden noudattaman käytännön mukaisesti kasvomaskin käyttöä.
Vaatimus koskee kaikkia yli 15-vuotiaita. Jos maskisi on jäänyt kotiin, voit ostaa sellaisen museokaupastamme.

Henkilökuntamme käyttää aina kasvomaskia tai visiiriä yleisöpalvelutilanteissa. Opastustilanteissa käytetään lisäksi suuremmat turvavälit mahdollistavaa äänenvahvistinta.

Museolla ei järjestetä toistaiseksi suuria yleisötapahtumia, eikä mm. työpajatoimintaa. Ryhmäpalveluissa ryhmäkoko on rajoitettu 15:n osallistujaan.

Tässä tiivistettynä ohjeemme turvalliselle museokäynnille:

Edellytämme kasvomaskin käyttöä.

Henkilökuntamme käyttää kasvomaskia tai visiiriä yleisöpalvelutilanteissa.

Noudatathan hyvää käsihygieniaa.  Käsidesiä on saatavilla eri puolilla museota.

Muista turvavälit, näyttelyissämme mahtuu hyvin ottamaan tilaa ympärilleen. Myös me pidämme sinuun turvavälin.

Olemme tehostaneet siivousta museotiloissa.

Näyttelyiden toiminnallisia kohteita on poistettu käytöstä tai niiden käyttäjämäärää on rajattu.

Suosithan kortti- ja lähimaksua.

Jos olet sairas, jääthän kotiin.

Päivitämme toimintatapojamme ja ohjeitamme tarpeen mukaan sekä viralliset suositukset ja määräykset huomioiden.

Vastaamme mielellämme kysymyksiin turvallisesta museokäynnistä sähköpostitse lipunmyynti@tekniikanmuseo.fi tai puhelimitse 09 7288 440 museon avoinnaoloaikoina.

Nähdään Tekniikan museossa!

Tags: