Tervetuloa turvallisesti Tekniikan museoon!

Tervetuloa turvallisesti Tekniikan museoon!

Rajoitamme kävijämääriämme 30.12.2021 alkaen turvallisemman museovierailun takaamiseksi kävijöillemme.
 
Etelä-Suomen aluehallintoviraston 23.12.2021 asettamien koronarajoitusten mukaisesti emme järjestä yleisötapahtumia, opastuksia tai työpajoja 28.12.2021.-31.1.2022.
 
Olemme lisänneet asiakasturvallisuutta lisääviä toimia viranomaisten ohjeistuksen mukaisesti ja tehostaneet mm. siivousta. Alla kootusti museossamme toteutettuja toimia, joiden avulla haluamme tehdä museovierailustanne mahdollisimman turvallisen ja miellyttävän.
 
YLEISET TURVALLISUUSOHJEET
 
Tule museoon vain terveenä. Siirrä vierailua myöhempään ajankohtaan, mikäli tunnet sairastumisen oireita tai joku samassa taloudessa asuva on sairaana.
 
Pese kädet saippualla huolellisesti ja usein. Kädet suositellaan pestäväksi vähintään ennen museoon tuloa ja sieltä lähtiessä. Myös käsien desinfiointiainetta löytyy sisääntulon yhteydestä sekä näyttelytiloistamme.
 
Pyri pitämään riittävää etäisyyttä muihin museovieraisiin ja henkilökuntaan.
 
Yski joko hihaan tai kertakäyttönenäliinaan, jonka heität roskakoriin.
 
Edellytämme kaikilta yli 12-vuotiailta kasvomaskin käyttöä museon tiloissa, ellei maskin käytölle ole terveydellistä estettä. Tuothan oman maskin tullessasi, niitä saa myös ostettua museon lipunmyynnistä (1€).
 
Näytäthän koronapassin ovella! Edellytämme koronapassia kaikilta 16 vuotta täyttäneiltä vierailta. Lataathan koronapassin valmiiksi ennen museovierailua ja varaudu todistamaan henkilöllisyytesi. Hyväksymme myös EU:n ulkopuolella myönnetyn koronapassin.
 
Tervetuloa turvallisesti Tekniikan museoon!Skip to content