Tule myymään tuotteitasi Tekniikan museon joulumarkkinoille 18. joulukuuta!

Tunnelmallisille joulumarkkinoille odotetaan 700 kävijää.

Joulumarkkinat tarjoilee kävijöilleen upeassa, tapahtumaa varten tyylikkääksi laitetussa Tekniikan museon Energiasalissa laadukkaita käsitöitä ja uniikkituotteita niin pukinkonttiin kuin itsellekin. Markkinatunnelmaan kuuluu kohtaamisia, musiikkia, joulukahvion kuumien juomien ja leivonnaisten tuoksuja sekä Tekniikan museon näyttelyt ja non-stop-työpajat.

Ilmoittaudu mukaan: lipunmyynti@tekniikanmuseo.fi

Paikka: Tekniikan museo, Viikintie 1B (Energiasali), Helsinki
Aika: 18.12.2021 klo 11-17
Myyjäksi ilmoittautuminen päättyy viikkoa ennen tapahtumaa (vahvistus 11.12. mennessä).

Järjestäjä: Tekniikan museo
Kävijätavoite: 700
Myyntipaikkoja: 30 kpl
Myyntipaikan hinta: 50 €
Myyntipöydän koko: 120 cm x 70 cm. Pöydän ympärillä oleva vapaa myyntitila vaihtelee hieman paikan sijainnista riippuen.
Hintaan sisältyy pöytä, kohdevalaistus katosta ja esite, josta löytyvät myyjien yhteystiedot. Samalla pöydällä voi olla myynnissä useamman käsityöläisen tuotteita.

Vapaa pääsy joulumarkkinoille, sisäänpääsymaksu museon näyttelyihin ja työpajoihin.