Aukioloajat:
to 9.00 - 19.00
la-su 11.00 - 17.00

Tulevaisuuden Tekniikan museota tekemässä -joukkorahoituskampanja keräsi 4050€ museon tulevaisuustyöhön

lapsia tutkimassa museoesineitä.

Kiitos kaikille mesenaateillemme! Tekniikan museon joukkorahoituskampanja on nyt päättynyt.

Kampanja tuotti 4050€, joka käytetään Teknikan museon tulevaisuustyöhön. Tulevaisuuden Tekniikan museo toimii yhä enemmän yhdessä eri yhteisöjen kanssa, tekee teknologiaperintöämme näkyväksi ja on kansainvälisestikin mielenkiintoinen toimija.

Joukkorahoituskampanja oli yksi Tekniikan museon 50-vuotisjuhlavuoden tempauksia. Juhlavuoteen on mahtunut lukuisia kohokohtia, kuten marraskuussa avautunut Kummituksen keksintökoje -näyttely sekä lukuisat yleisötapahtumat.

Juhlavuonna olemme halunneet tuoda esille myös vakavampia asioita. Yhteistä teknologiaperintöämme vaaliva Tekniikan museo tarvitsee taloudellista tukea tulevaisuustyölleen. Visiomme on, että Tekniikan museo lisää toiminnallaan osallisuutta teknologiaan ja teknologiaperintöön. Tehtävämme on kasvattaa ymmärrystä teknologisesta ympäristöstä ja sen ajallisista muutoksista sekä vahvistaa valmiuksia osallistua ja vaikuttaa arkeen ja yhteiskuntaan. Toiminnan keskiössä on yleisöjemme suhde teknologiaan.

Käynnistämme aktiivisen yleisölähtöisen kehitystyömme vuonna 2020 yhteistyössä sidosryhmiemme ja yhteistyökumppaniemme kanssa.