Uusia kävelykierroksia kesäkuussa

Kiinnostaako Vanhankaupunginlahden alueen historia?

Kuinka alueen työläiset elivät ja asuivat 1800-1900 -lukujen taitteessa? Missä he työskentelivät ja miten viettivät vapaa-aikaansa? Mistä hankkivat toimeentulonsa rysäkeisarit, jääkeisari tai kiiltävien kanisterien kalastajat?

Tekniikan museo järjestää kesäkuussa torstaisin ja lauantaisin opastettuja kävelykierroksia Vanhankaupunginlahden maisemissa.  Torstai-iltojen kierrokset alkavat klo 17 ja lauantaisin kävelylle lähdetään puolilta päivin. Kierrokset järjestetään 5.6., 10.6., 12.6., 17.6. ja 19.6.

Tänä kesänä ensimmäistä kertaa järjestettävällä kierroksella kuullaan 1900-luvun taitteen elämästä Vanhankaupunginlahden rannoilla ja saarilla, alueen teollisuuden rakentumisesta ja asukkaiden saaristolaiselinkeinoista.

Kävelykierroksille lähdetään Tekniikan museon infosta ja se päättyy Arabian tehtaan luo. Kierros ei ole esteetön ja se vaatii säänmukaiset varusteet. Varauduthan myös kasvomaskilla. Kierroksen kesto on noin 1,5 tuntia. Emme suosittele kierrosta pienille lapsille.

Kierroslipun hinta on 15€. Lippuja voi ostaa ennakkoon  Trafiikki-museoiden verkkokaupasta ja Tekniikan museon lipunmyynnistä. Kävelykierroslippu sisältää sisäänpääsyn Tekniikan museoon.

Verkkokaupasta (tai vaihtoehtoisesti verkkopankista) voit tulostaa tai tallentaa mobiililaiteellesi kuitin, joka toimii lippuna.

Yhdelle kierrokselle mahtuu korkeintaan 15 osallistujaa, eli varaa paikkasi ajoissa!

 Skip to content