Vesipäivä Tekniikan museossa ti 22.3.!

Vuosittain järjestettävän YK:n maailman vesipäivän kunniaksi Tekniikan museolla on tiistaina 22.3. vesiteemaista ohjelmaa kaikenikäisille!

Vesipäivä järjestetään klo 11:30-16, jolloin museo on poikkeuksellisesti yleisölle avoinna myös tiistaina. Museoon ja kaikkeen järjestettyyn ohjelmaan on vesipäivänä vapaa pääsy ja pidämme auki myös Pikasuodatuslaitoksemme, jossa sitä kuuluisaa vettä on puhdistettu. Pikasuodatuslaitos on kylminä vuodenaikoina yleensä kiinni, joten jos et malta odottaa ilmojen lämpenemistä, nyt on hyvä sauma tulla kurkkaamaan vesipäivänä, mitä ovien sisäpuolelta löytyy!

Päivän ohjelmassa on opastettu kävelykierros, kummituksen kuvasuunnistusta sekä veteen liittyviä toimintapisteitä.

Vettä ja elämää -kävelykierros järjestetään klo 11:30-12:15 ja oppaan johdolla päästään tutustumaan veden ja vedenpuhdistuksen salaisuuksiin sekä ulkona että Pikasuodatuslaitoksen sisällä.

Tervetuloa Tekniikan museoon!

Kuvassa Suomen ensimmäinen vedenpuhdistuslaitos vuodelta 1877. Rakennuksessa toimii nykyään Tekniikan museo.