Welcome to our Language Day 23.6.! Tervetuloa kielipäivään! Closing time at 17:00.

Teksti: Kielipäivä, language day, to 23.6. vetisellä taustalla. Suomen, ruotsin, venäjän ja englannin kielisymbolit. Tekniikan museon logo.

Torstaina 23.6. pidämme Tekniikan museossa toisen kielipäivämme: tarjoamme suositun Vettä ja elämää -opastuskierroksemme kolmella eri kielellä! Museo sulkeutuu poikkeuksellisesti juhannuksen viettoon klo 17:00.

We will have our second Language Day on Thursday June 23rd: we offer our most beloved guided tour Water and Life in three different languages! The museum will close for Midsummer at 5:00 PM.

Vettä ja elämää / Water and Life / вода и жизнь / Vatten och liv

12:00 ENGLISH Water and Life

13:00 Русский вода и жизнь

14:00 SVENSKA Vatten och liv

Kierrokset ovat maksuttomia, museoon on normaali pääsymaksu (maksa mitä haluat torstaisin!).

The tours are free of charge, the normal ticket fees to the museum apply (pay what you want on Thursdays!).

Tervetuloa Tekniikan museoon! Welcome to The Museum of Technology!

Tekniikan museon logo